Силикони за щука

Пазаруване по
Виж като Решетка Списък

Продукти 81-84 от 84

Низходящо
  1. Fanatik X-Larva 3.0
    X-Larva 3.0
    6,10 лв.
  2. Fanatik X-Larva 4.0
    X-Larva 4.0
    6,10 лв.
на страница

Риболовът на щука със силиконови примамки е изключително популярен сред запалените щукари. Монтажите със силикон позволяват да се облавят много обрасли места и такива с потопени корени и дървета, както и да се достигнат риби на по-дълбоки места в студените месеци.

Какви трябва да са силиконите за щука?

За да се ловят трофейни щуки трябват големи примамки. За целта се използват силикони над 5”, които имат голям и силен силует във водата, и издават силна вибрация. Това обикновено са големи шадове и туистери с активна задна част, които се полюшкват и поклащат апетитно. Разбира се, не са редки случаите, когато хубави щуки се улавят и на пасивни примамки, и то на по-малък размер от порядъка на 2-2.5”.

При риболова на щука с меки примамки, а и не само, има много възможности да направите силикона още по привлекателен чрез добавяне на тракалки, допълнителни атрактори под формата на листа, глави със силиконова пола, и други. Цветовете, които се използват, както и при други видове риболов, зависят до голяма степен от осветеността, цвета на водата и дълбочината, на която се лови.

VUK.BG предлага разнообразни силиконови примамки , които са подходящи за щука, от марките Fanatik, Pontoon21 и DUO International. Разгледайте ги по-долу и си подсигурете успешния улов на зъбат трофей!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.