Силикони за костур

Уважаеми клиенти, магазинът няма да работи от 1.05.2024г. до 6.05.2024г.!

Поръчките направени през този период ще бъдат изпратени през седмицата след 6 май!

Екипът на VUK.BG се извинява за причиненото неудобство!

Пазаруване по
Виж като Решетка Списък

Продукти 61-65 от 65

Низходящо
Страница
на страница

Риболовът на костур на силиконови примамки е един от най-предпочитаните и разпространени по нашите ширини, и не само. Това е риба, с която можете да се забавлявате независимо какъв е размерът ѝ. От риболов на много дребни риби на микроджиг, до таргетирането на едрите раирани бандити със силикони по 3-4”, забавлението винаги е гарантирано.

Какви трябва да са силиконите за костур?

Костурите са лакоми риби, които се хранят с различни организми в различните фази от растежа си. Най-дребните екземпляри могат лесно да се ловят с ларви, туистерчета, малки шадове или червеи, от 1” до около 2-2.5”, в зависимост и от дебелината на модела. За по-едрите костури могат да се ползват и по-едри силикони до около 4”. Хубаво е да имате в кутиите си както активни, така и пасивни силиконови примамки , тъй като тези риби могат да бъдат “предирчиви” към това, което им предлагаме.

Цветовете на силиконите за костур се подбират според цвета и осветеността на водата, както и от дълбочината, на която ще ловите. Препоръчително е риболовецът да разполага както с по-натурални, така и с по-ярки цветове, за да може да покрие различни условия.

VUK.BG предлага различни форми, размери и цветове силиконови примамки, които са подходящи за риболов на костур. Разгледайте наличностите ни от марките Fanatik, Pontoon21 и DUO International, и си набавете всичко необходимо за един незабравим излет с раирани бандити!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.