Pontoon21

Виж като Решетка Списък

Продукти 21-24 от 24

Низходящо
  1. Pontoon21 Ratta 3.25
    Ratta 3.25
    7,80 лв.
  2. Pontoon21 Ratta 3.75
    Ratta 3.75
    7,80 лв.
Страница
на страница

Силиконите Pontoon21, или Homunculures, са едни от най-ефективните примамки за джиг риболов. Създадени са за руския пазар, който е изключително близък до нашия като потребности, тези силикони ловят всичко - от костури, бели риби и щука, до морски хищници като лаврака.

В портфолиото на компанията има общо 8 модела силиконови примамки, като всичките са активни - 5 модела тип шад и 3 модела туистери.

Характерните качества, с които се отличават силиконовите примамки от серията Homunculures от останалите шадове и туистери са доста:

  1. Пропорциите на примамките са прецизно изчислени, така че винаги да са стабилни във водата.
  2. Произвеждат се в голямо разнообразие от размери, което дава възможност с тях да се таргетират, както малки, така и големи риби.
  3. Технология при производството, която комбинира няколко различни материала - GUMEXIM. Тя прави силиконите Pontoon21 издържливи на зъби и разкъсвания, и в същото време запазва тяхната еластичност.
  4. Уникално оцветяване на силиконите - RINCOAL. Специална смес от пигменти и оцветители създава усещането, че примамките винаги греят. Това от своя страна създава реалистична имитация на жива плячка във водата.
  5. Овкусяването на силиконите Pontoon21 Homunculures също е нещо, което допринася за успеваемостта на тези примамки. SFT технология на овкусяване, при която в материала е добавена смес от аромати и вкусове. Целта е да се заблуди максимално хищника, че е налапал истинска жертва и да я задържи достатъчно дълго в устата си докато последва засечка.

Сред най-популярните модели силикони Pontoon21 са Awaruna , Ratta , Jilt, а също така и разновидностите на Awaruna - Awaruna DUN и Awaruna EVO .

Направете своя избор сега и си осигурете успешни силиконови примамки на Pontoon21 за новия джиг сезон!


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.