Facebook Pixel

Horizard Li

28,40 лв.
Наличен в наш склад
SKU
VLKN-HOR-LI
допълнителна информация
Размер 34мм
Тегло
Плаваемост плаващ
Куки Gyro Hook #5

ValkeIN Horizard Li е бавноизплуващ воблер, тип кранк, от серията Horizard на ValkeIN. Li в името идва от Low Impact. Този модел, за разлика от модела Horizard Wi (Wide Impact), има по-прибрана игра и цели да таргетира малко по-пасивни пъстърви. Също както модела Horizard Wi, и този воблер е дълъг 34мм и тежи 4 грама. И също като своя събрат нагазва до около 1.8м, лети добре и може да бъде презентиран на точното място с лекота.

Идеята зад прибраната игра на Horizard Li се корени в концепцията на ValkeIN за кранкове, които не се различават по работната си дълбочина, а по начина, по който се движат във водата. Също както и при клатушките производителят е създал продукт, на който никоя пъстърва да не може да устои, дори и тези, които не се хранят активно. Страничното въртене (rolling) на воблера и по-обраната игра създават достатъчно силна вибрация във водата, за да провокират атака, и в същото време дават възможност на вялите риби да нацелят примамката.

ValkeIN Horizard Li се произвежда в множество различни разцветки и е оборудван с единични куки без контри, както повеляват модерните тенденции в ареа риболова. Освен за пъстърва в затворен водоем, това воблерче дава много добри резултати при риболова на кефал, костур и други дребни хищници. Можете да разчитате на него и в течаща вода.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.