Facebook Pixel

GAD

GAD или Global Anglers Dedicated е отделна линия риболовни принадлежности, зад която стои японската марка Pontoon21. Това е специална бюджетна колекция от продукти, която е особено търсена заради високото си качество и достъпните цени.

Риболовните принадлежности от марката GAD са продукти, които са ефективни и ще Ви доставят удоволствие по време на риболов. С тях винаги ще бъдете уверени, че ще излъжете и преборите всеки трофей, и в същото време няма да се притеснявате, че ще се повредят. Изключително качествени, издръжливи и ефективни въдици и примамки.

Продуктите от марката GAD са подходящи както за опитни риболовци, така и за начинаещи такива. Достъпните цени и качеството на вложените материали ги правят верен спътник на всеки спинингист по пътя към улавянето на желания трофей. Специалистите, които стоят зад тази марка са искали точно това, когато са я създавали - да предоставят на масовия риболовец бюджетни продукти, които по нищо не отстъпват на скъпите маркови конкуренти като качество.

Като вносител на GAD за България, риболовен магазин VUK.BG предлага на българския пазар разнообразие от въдици на марката, както и други принадлежности. Разгледайте асортимента ни по-долу и изберете това, което Ви е нужно за успешен риболовен излет.


View as Grid List

Продукти 1-20 от 31

Page
на страница
низходящо
View as Grid List

Продукти 1-20 от 31

Page
на страница
низходящо
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.