Crack Jack 48SP-SR Воблер

20,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
P21-CRJ-48SP-SR
Допълнителна информация
Размер 48,00 мм
Тегло 3,20 г
Плаваемост неутрален
Газене 0.8м - 1.2м

Pontoon21 Crack Jack 48SP SR е един от най-популярните варианти на Crack Jack сред българските риболовци. Универсалният размер от 48мм, плиткото газене, и неутралната плаваемост го правят подходяща примамка за риболов на много различни хищници, като кефал, пъстърва, костур, распер и щука. Тежи 3.2 грама и работи в диапазона от 0.8м до 1.2м. Лети изключително добре и потрепва много интересно.

Crack Jack 48SP SR е оборудван с магнитна система за стабилизация и далечно замятане с едно подвижно топче, както всички модели от този размер. Освен с него, е утежнен и с едно фиксирано топче в главата си. Лети много добре и се презентира лесно и на недостъпни места. Има много обрана собствена игра, която се изразява в леко трептене. Силата му е в туича, като там се стрелка много апетитно встрани и застива напълно неподвижно при пауза. Изключителен воблер за облавяне на обрасли места с леки туичове и бавно въртене.

Crack Jack 48SP SR се произвежда в разнообразни натурални и ярки разцветки, които са подходящи за различна осветеност и прозрачност на водата. На практика можете да разчитате на това малко воблерче при всякакви условия, благодарение на богатата цветова гама. Много интересни са цветовете 111 Doublet 1 и 222 Doublet 2, при които страните на воблера са боядисани в различни окраски.

Поръчайте Crack Jack 48SP SR сега и се подгответе за незабравими риболовни изживявания!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от Pontoon21
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.