Facebook Pixel

Crack Jack 48SP-SR

20,40 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
P21-CRJ-48SP-SR
Допълнителна информация
Размер 48,00 мм
Тегло 3,20 г
Плаваемост неутрален
Газене 0.8м - 1.2м

Pontoon21 Crack Jack 48SP SR е един от най-популярните варианти на Crack Jack сред българските риболовци. Универсалният размер от 48мм, плиткото газене, и неутралната плаваемост го правят подходяща примамка за риболов на много различни хищници, като кефал, пъстърва, костур, распер и щука. Тежи 3.2 грама и работи в диапазона от 0.8м до 1.2м. Лети изключително добре и потрепва много интересно.

Crack Jack 48SP SR е оборудван с магнитна система за стабилизация и далечно замятане с едно подвижно топче, както всички модели от този размер. Освен с него, е утежнен и с едно фиксирано топче в главата си. Лети много добре и се презентира лесно и на недостъпни места. Има много обрана собствена игра, която се изразява в леко трептене. Силата му е в туича, като там се стрелка много апетитно встрани и застива напълно неподвижно при пауза. Изключителен воблер за облавяне на обрасли места с леки туичове и бавно въртене.

Crack Jack 48SP SR се произвежда в разнообразни натурални и ярки разцветки, които са подходящи за различна осветеност и прозрачност на водата. На практика можете да разчитате на това малко воблерче при всякакви условия, благодарение на богатата цветова гама. Много интересни са цветовете 111 Doublet 1 и 222 Doublet 2, при които страните на воблера са боядисани в различни окраски.

Поръчайте Crack Jack 48SP SR сега и се подгответе за незабравими риболовни изживявания!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Риболовен магазин VUK.BG © 2023 Всички права запазени.