Crack Jack 38SP-SR

Изчерпано количество
Останали са само %1
SKU
P21-CRJ-38SP-SR
Допълнителна информация
Размер 38,00 мм
Тегло 2,40 г
Плаваемост неутрален
Газене 0.5м - 0.8м

Pontoon21 Crack Jack 38SP SR е малък плиткогазещ воблер с неутрална плаваемост. Това е една от 6те разновидности на Crack Jack 38, с дължина 38мм и тегло 2.4 грама. Работната му дълбочина е от 0.5м до 0.8м. Изключително популярен воблер сред феновете на ултралайт риболова, подходящ за облавяне на плитки и обрасли места. Страхотно оръжие за риболов на кефал, пъстърва, костур, щука, распер и други хищници.

Crack Jack 38SP SR е утежнен с едно фиксирано в главата топче, в индивидуална камера. Има и магнитна система за далечно замятане с още едно метално топче, което при хвърляне се отлепя от магнита и се премества в опашката на воблера, а при приводняване се връща обратно на магнита и стабилизира воблера. Кастингът с този Crack Jack е много добър и много точен. Примамката се презентира много лесно на желаните места. Играта на равномерна проводка е много добра, дори и в течение, но силата на този вариант 38SP SR е в туичинговата проводка. При туич воблерчето се стрелка хаотично наляво-надясно, а на паузата застива абсолютно неподвижно.

Не се колебайте повече и си поръчайте Crack Jack 38SP SR, за да изпитате незабравимите емоции от летния риболов на кефал, костур, распер, пъстърва и щука!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от Pontoon21
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.