Facebook Pixel

Ballybird 200

43,90 лв.
Наличен в наш склад
SKU
EVL-BBD-200
допълнителна информация
Размер 200мм
Тегло 44г

Ballybird 200 е повърхностен воблер, тип пенсил, на кипърския бранд EVOlures. Воблерът е дълъг 200мм и тежи 44 грама. Има интересна форма на тялото, която във водата наподобява зарган. Предната част на примамката е овална с по-тесен профил, в средата е обемна и тлъста, а опашката отново се изтънява. Форма предразполагаща към далечен кастинг, когато се използва подходящ такъм.

Препоръчваната от производителя въдица за работа с EVOlures Ballybird 200 е с дължина около 2.70-3.00м, с тест по примамки до около 70 грама и fast до moderate fast акция. С подобна въдица ще можете с лекота да замятате и водите този голям воблер.

Ballybird 200 работи с няколко различни проводки. Силата ѝ е в walk-the-dog, но можете да я водите и с високо вдигнат връх с бърза проводка и леки подръпвания, или така наречения skipping. С тази проводка, воблерът пори повърхността на водата и подскача по нея като бягаща плячка.

Примамката е оборудвана с две здрави и остри тройки BKK Fang-63, които ще удържат и най-силните хищници. С Ballybird 200 можете да очаквате атаки от всякаква риба ловуваща на повърхността - дорадо, лица, лефер, туна, паламуд, тунаки и много други.

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
Още от Evolures
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.