Facebook Pixel

Kuga

ValkeIN Kuga е серия кранкове за ареа риболов, която включва общo 7 модела. Всеки модел от серията има различно поведение, работна дълбочина и предназначение, въпреки че на пръв поглед всички изглеждат почти еднакви.

Интересното за този малък воблер е, че съчетава едновременно леко издължено тяло, наподобяващо миноу, с поведение и игра на кранк.

Ето и различните модели на воблерa ValkeIN Kuga:

  • Kuga - Плиткогазещ плаващ кранк с дължина 36мм и тегло от 2.1 грама. Широка игра, която не се нарушава дори при много бавна проводка. Оборудван с куки #6.
  • Kuga WW (Wide Walk) - Средногазещ плаващ кранк с дължина 40мм и тегло 2.9 грама. Има работна дълбочина от 0.3 метра до 1 метър. Оборудван с куки #5.
  • Kuga S - Потъващ кранк с дължина 30мм и тегло от 2.5 грама. Оборудван с куки #6.
  • Kuga HF (High Float) - Подповърхностен бързоизплуващ кранк с дължина 36мм и тегло от 1.5 грама. Нагазва до 30 см под повърхността, като може да се води и като повърхностна примамка. Също както и горните модели позволява водене на бърза и бавна проводка без да се нарушава играта му. Оборудван с куки #6.
  • Kuga FMR - Средногазещ плаващ кранк с дължина 30мм и тегло от 2.5 грама. Този модел има по-различно тяло, което повече наподобява тяло на кранк и е странично сплеснато. Работната му дълбочина е от 90см до 1.20м. Оборудван с куки #6.
  • Kuga Nano - Умалена версия на Kuga. Плаващ воблер с размер 26мм и тегло от 1.9 грама. Нагазва до 30см. Оборудван с куки #6.
  • Kuga Nano S - Потъваща версия на Kuga Nano с размер 26мм и тегло от 2.1 грама. Нагазва до 60см. Отново оборудван с куки #6.

Всички модели Kuga, също както и събратята си от другите серии воблери ValkeIN , са с куки без контра.

Воблерите ValkeIN Kuga са чудесен избор не само за риболов на пъстърва в затворени водоеми. С малките си тела и тегло те ще донесат много успехи и емоции и на любителите на риболова на кефал.


We can't find products matching the selection.
© 2021 vuk.bg. Всички права запазени.