Facebook Pixel

Crack Jack 48F-MR

Изчерпана наличност
SKU
P21-CRJ-48F-MR
допълнителна информация
Размер 48мм
Тегло 3.3г
Плаваемост плаващ
Газене 1.5м - 1.7м

Pontoon21 Crack Jack 48F MR е средногазещ плаващ воблер с дължина 48мм и тегло 3.3 грама. Работният му диапазон е от 1.5 до 1.7 метра. Има добре изразена собствена игра, държи на течение и лети добре. Благодарение на магнитната система за стабилизация и далечни замятания, с този воблер много лесно се достигат желаните точки при кастинг. Подвижното топче в магнитната система се изстрелва назад в тялото ведна щом замахнете с въдицата, и се връща обратно на мястото си на магнита веднага щом воблерът цопне във водата.

Освен магнитната ситема, Crack Jack 48F MR има и една фиксирана сачма в главата. Комбинацията от двете утежнения и сравнително голямата лопатка държи воблерът наведен напред при проводка, и така той успешно се отблъсква от потопени клони, дървета и камъни. Този модел на Crack Jack може да се води както на равномерна проводка, така и с туичове, като с него с лекота ще облавяте места с повече закачки. А, на места, където дъното е в рамките на работния диапазон, можете спокойно да "орете" по дъното или да го обследвате с подскоци.

Pontoon21 Crack Jack 48F MR се произвежда в атрактивни натурални и ярки разцветки, които са подходящи за различни условия. Можете да ползвате това воблерче както в прозрачна, така и в по-мътна вода без никакви притеснения.

Не губете повече време и поръчайте своят плаващ Crack Jack 48F MR сега! Подгответе се за много риболовни емоции, защото с този воблер никога не знаеш кой ще атакува от другата страна на линията!

Write Your Own Review
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил
© 2022 vuk.bg. Всички права запазени.