Crack Jack 48F-MR

Изчерпано количество
Останали са само %1
SKU
P21-CRJ-48F-MR
Допълнителна информация
Размер 48,00 мм
Тегло 3,30 г
Плаваемост плаващ
Газене 1.5м - 1.7м

Pontoon21 Crack Jack 48F MR е средногазещ плаващ воблер с дължина 48мм и тегло 3.3 грама. Работният му диапазон е от 1.5 до 1.7 метра. Има добре изразена собствена игра, държи на течение и лети добре. Благодарение на магнитната система за стабилизация и далечни замятания, с този воблер много лесно се достигат желаните точки при кастинг. Подвижното топче в магнитната система се изстрелва назад в тялото ведна щом замахнете с въдицата, и се връща обратно на мястото си на магнита веднага щом воблерът цопне във водата.

Освен магнитната ситема, Crack Jack 48F MR има и една фиксирана сачма в главата. Комбинацията от двете утежнения и сравнително голямата лопатка държи воблерът наведен напред при проводка, и така той успешно се отблъсква от потопени клони, дървета и камъни. Този модел на Crack Jack може да се води както на равномерна проводка, така и с туичове, като с него с лекота ще облавяте места с повече закачки. А, на места, където дъното е в рамките на работния диапазон, можете спокойно да "орете" по дъното или да го обследвате с подскоци.

Pontoon21 Crack Jack 48F MR се произвежда в атрактивни натурални и ярки разцветки, които са подходящи за различни условия. Можете да ползвате това воблерче както в прозрачна, така и в по-мътна вода без никакви притеснения.

Не губете повече време и поръчайте своят плаващ Crack Jack 48F MR сега! Подгответе се за много риболовни емоции, защото с този воблер никога не знаеш кой ще атакува от другата страна на линията!

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Влез или регистрирай профил"
Намерихме още продукти, които ще ви харесат!
Още от Pontoon21
Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.