Spearhead Ryuki

Виж като Решетка Списък

Продукти 21-32 от 32

Низходящо
  1. Spearhead Ryuki 95S WT SW LIMITED
    Spearhead Ryuki 95S WT SW LIMITED
    31,30 лв.
  2. Spearhead Ryuki Quattro 70S
    Spearhead Ryuki Quattro 70S
    43,00 лв.
  3. Spearhead Ryuki VIB
    Spearhead Ryuki VIB
    27,40 лв.
Страница
на страница

Spearhead Ryuki е легендарна серия воблери на DUO International. Изначално създадено като воблер за риболов на пъстърва в течение, Рюкито бързо набира популярност. А търсеното от риболовците разнообразие на модели и размери пъстървови воблери мотивират производителя да разшири продуктовата гама в серията.

Spearhead Ryuki са примамки, които всеки риболовец трябва да има в кутиите си. С тях се постигат завидни дистанции във всичките им размери, а пъстървовите модели са изключително стабилни в течение.

В днешно време в серията Spearhead Ryuki влизат над 20 модела за пазара извън Япония. Размерите варират от 38мм до 110мм. Разнообразието от размери на примамките в тази серия дава възможност да се таргетират не само пъстърви, ами и костури, кефали, щуки, распери, че дори и бели риби.

Най-големите размери воблери Spearhead Ryuki имат също и морски версии, които са допълнително утежнени и са доказани бойци в риболова на Черноморски чернокоп. Всъщност и версиите на 60 и 70мм също ловят успешно чернокоп, а в Беломорието и хищни риби като кокали, лаврак и други.


Риболовен магазин VUK.BG © 2024 Всички права запазени.